Naturen´s hjælp.
Vi foder med dansk foder fra : Kingsmorre, et virkeligt kvalitets foder, som varmt kan anbefales.
Samtidig vil vi hermed, fortælle om de forskellige produkter som vi har af prøvet på hundene, og dem, som vi har haft rigtig god erfaring med.
Jeg er blevet stor tilhænger af naturmedicin ,siden jeg har fået Chow chow, jeg har været igennem så meget med div. dyrlæger, at jeg har søgt nye veje, og det med et meget positivt resultat.
Selvføgelig opsøger vi dyrlæge, når hundene bliver syge, men når dyrlægen "famler i blinde", ja så prøver jeg, at undesøge, hvad der er af naturmedicin, og har indtil nu, haft god erfaring med meget.
Jeg håber denne side kan hjælpe andre chow-ejere, og selføgelig også andre hunde ejere.
Forever Gel Cranberry
Forever Gel Granberry.
Her i huset fåer alle  hunde og mennesker hverdag 2 spise sker med Cranberry Gel, og vi har været forskånet for sygdomme, om det skyldes dette , ja det tor jeg.
Jeg giver dette som en form for vitaminpille, og samtidig har det en udrensende effekt.
Samtidig er tranebær jo kendt for at have en god effekt på urinvejsinfektion, blærebetændelse, samt for kvinde på vores syklus.
Forever Gel Cranberry.
IPEROXO.
Iperoxo, bruger vi har i huset på anbefaling fra den "kloge" mand i Kolding Henning Jensen. Han var min sidste udvej dengang div. dyrlæger ikke kunne finde ud af hvad Samson fejlede. Han anbefalede at bruge dette produkt til udrensning , han anbefalede det bl.a. til når din hund har været i narkose, så er det effektiv til at rese de sidste rester af denne ud af deres system, og så havde det også den gode effekt, at vi slap for bylder og irritation mellem trædepuderne, og det er jo noget mange chow-ejere oplever, så det er værd at forsøge for så slipper vi jo for at putte så meget pencelin i vores hunde.. Så det hører fast til her i huset.
Som noget nyt har Vibeke Green, haft kontakt til producenten, og denne fortæller at man også kan give
dette i pilleform, og til en chow anbefaler han 2 piller pr. dag.
Iperoxo, i dråbeform, ca. 82,00 kr. hos Matas.
Bachs Nødhjælpsdråber
Bachs nødhjælpsdråber. er homøpatiske, og virker ikke sløvende, er uden bi-virkninger, og kan ikke overdoseres.
Vi bruger dem bla. nytårsaften da mine hunde er nogle kyllinger, og når de har fået dråberne er der ro og de sidder stille og roligt og kikker ud på at det lys, og der er heller ikke problemer med at lufte hundene den aften.
De kan også bruges hvis du har en hund der stresser vildt op når den eks. skal ud og køre bil..
Disse købes hos matas
Købes i Matas eller helsekost butiker.
Hud-problemer.
Ved hud-problemer med sår og åbne sår, har vi fundet ud af, at blot vi renser i 3% Brintoverilte og smører med Levertran Salve 2%, ja så i løbet af ganske få dage er problemet løst, og hunden taber ikke håret og den bider ikke i såret.

Skulle du/I få store dybe sår, kan det varmt anbefales at bruge 25% Levertransalve som også købes på apoteket, måske skal de bestille det hjem. Denne salve bruges på sår-afd. på sygehuset, bla. til brandsår og skinebenssår, heler fantastisk hurtigt. Denne har en fast plads i mit køleskab.

Begge dele købes i håndkøb på apoteket.
Tæger- Lopper.
Hvidløg.

Her i huset får hundene fra ca. 1 Marts til 31.September 1 stk. fed hvidløg i deres mad hver dag, og derved er det et minum vi ser af utøj hos dem.
En dejlig nem og billig løsning, og så er man fri for medicamenter.
Anti-cox-HD.

Dette pulver kan kun anbefales. Det er med til at hjælpe hundene til at få  stærke knogler.

Findes: http://www.combi-pet.dk/

Se også: Solstråle historien, netop om dette produkt.