Om os:

Velkommen til vores hjemmeside.

Kennel Liusu består pt. af  hundene :  Liusu Ai- Lin, , Shagio- Chen Chili- kaldet : Senseo, Liusu Bei-Bonchi , Mi-Pao`s Cream Glory, Simauta Dess Messing, A & L Of the Island Confetti. Liusu Gai Geisha Gold. Notorious Star Brian Adams. It`s my Love Endless Charm.
Ejer : Lise-lotte Adler, samt min barnepige "Mormor.
Chow chow'en er en hund, jeg har kendt fra barns ben, hvor jeg voksede op i Korsør og hvor der var flere af racen, samt en opdrætter af racen, dog skulle der gå ikke mindre end 38 år før jeg fik min første chow, og derefter, ja så kunne det ikke gå stærkt nok, de følgende år kom der en ny om året, hvis jeg havde plads, flere ledige timer på døgnet, ja,- så ville jeg have huset fuldt, men hos mig skal hundene ikke i hunde gård, men være i hjemmet og så skal der være tid til den enkelte hund, så med et fuldtids job, er det begrænset, hvor mange hunde der bo her.
Jeg er så heldig, at min mor deler min interesse for hundene og er den bedste barnepige man kan ønske, så mine hunde er aldrig alene mere end 4 timer af gangen, forkælet?, ja det syntes jeg ikke.


Lise-Lotte Adler
Sapvej 1A
6600 Vejen
42.24.63.20 
lise-lotte.adler@live.dk

Træffes- Hverdag mellem- 16.00- 21.00, samt weekender, eller pr E-mail.

_____________________________

Kennel Liusu, har gennemgået Dkk opdrætter udd. og har haft kennelbesøg uden anmærkninger.
D.12/9-2009, har jeg gennemgået overbygningen på opdrætter uddannelsen.

Lise-lotte har gennemgået opdrætter udd. samt overbygningen på denne. Det er hvad DKK anbefaler, og den er meget lærerig.

D. 27-11.2010.

Så har jeg også gennemført Dkk`s suppleringskursus, og taget - Den lovpligtige hundeholder uddannelse.

Dette var en opdatering af opdrætsuddannelsen, og nu opfylder jeg og Kennel Liusu lovens krav til Hunde-hold.

Så er endnu et kursus taget- Dkk`s adfærd og håndtering. 
August 2011. Her er jeg med mine dejlige hunde.

Dem som kender mig, ved jo at fart og spænding er mig, så en motorcykel er jeg også den lykkelige ejer af. En gave fra mine forældre da jeg blev 40 år.